Henry Ojutkangas Band


HOB:n musiikki on juurevaa rytmimusiikkia bluesista rockiin. Kokenut alansa huippu vetää yhtyettä huimiin suorituksiin illasta iltaan klubeissa ja monenlaisissa tilaisuuksissa.

Henryn kitara soi autenttisesti bluesmiesten tyyliin ja laulu sekä tiukkarytminen yhtye saa yleisön mukaansa sielukkaalla esiintymisellä ja kovalla bailausmeiningillä. Ohjelmisto on hyvä kokonaisuus ja rytminen seikkailu bluesin, rockin ja New Orleans-rytmien maailmaan. Kauan alalla ollut Henry kuuluu maamme eturivin muusikoihin ja joka kerta musiikki yllättää tuoreudellaan.

Henry Ojutkangas


Akustisesti soolona esiintyvä Henry on suosittu esiintyjä monenlaisissa tilaisuuksissa. Kitaralla ja huuliharpulla itseään säestäen hän on hyvä tunnelman luoja monipuolisella ohjelmistollaan.

Henryn ohjelmistoon kuuluu legendaaristen bluesartistien kuten Robert Johnsonin, Jimmy Reedin, Sonny Boy Williamsonin ym. kappaleita. Mukana on myös country- ja rock-vaikutteita. Soololevyllä ”Got The Blues” on kuultavilla muutamia tunnettuja bluesstandardeja myös akustisesti esitettynä.

Vankka kokemus akustisesta keikoista on saatu monenlaisista duoista joista yksi oli mm. Pepe Ahlqvistin kanssa.